Studio za tetoviranje

STUDIO NS INK TATTOO je profesionalni studio za tetoviranje i pirsig koji se nalazi u Novom Sadu u ulici petra Drapšina broj 51.
Prvobitno delatnost našeg studija bila je izrada tetovaža ali ubrzo zbog sve većeg interesovanja klijenata za pirsingom našu delatnost proširujemo i na oblast pirsinga (piercing).
Dugogodišnje iskustvo našeg tatto majstora i ogroman broj radova koji stoje iza njega obezbediće Vam da iz našeg salona odete srećni i zadovoljni jer pored ideja koje već imate pri dolasku , naš tim će Vam svojom kreativnošću pomoći da budete ponosni na Vaš rad.
Naš pirsing (piercing) majstor je pored iskustva koje poseduje, specijalno obučen za ovu oblast i to je jedini način da dobijete ono što želite a da pri tome ne doživite nikakva negativna iskustva.
Zbog svega prethodno navedenog u vezi tetovaže (tattoo) i pirsinga (piercing) sa ponosom možemo reći da svi naši klijenti obavezno postaju i naši prijatelji.
Kao posebnu novost na našem tržištu nudimo Vam nakit za pirsing od dragog kamenja, kristala i minerala koji osim ukrašavanja ima i funkciju lekovitosti. Više o dragom kamenju, kristalima i mineralima i njihovoj lekovitosti možete naći na 

Nestručno urađena tetovaža i pirsing često ostavljaju trajne posledice i komplikacije i zato svakom ko razmišlja o tetovaži i pirsingu savetujemo da pročitaju sve sadržaje sa naše prezentacije, bez obzira u kom studiju će ih raditi.

 

Datum objavljivanja: 02/07/2013