UŠTEDITE VREME I NOVAC - MI TRAŽIMO ZA VAS

Koliko puta ste se našli u situaciji da Vam je zatrebao neki rezervni deo za automobil ili kućni aparat, možda neki specifičan komad namještaja, majstor, poseban tepih ili možda čak neka retka knjiga..?


Niste znali koja firma prodaje neku odabranu hranu za Vašeg kućnog ljubimca, ili gde možete pronaći najpovoljniju skijašku opremu..?  Ili jednostavno nemate vremena da sedite ispred kompjutera, ili za stolom sa telefonom u ruci tražeći određenu uslugu ili proizvod...

Do danas je uobičajena praksa bila da kupac, odnosno potrošač, troši svoj novac  i vreme pretražujući internet, telefonski imenik ili razne novinske oglase i brošure u potrazi za najpovoljnijim ponuđačem ili prodavačem.

Putem ovog besplatnog servisa Vam je omogućeno da ubuduće jednostavno pričekate da najpovoljniji prodavači i ponuđači direktno kontaktiraju Vas, i pošalju svoje ponude.
Sve što trebate da napravite je da popunjavate redom sva polja, gde ćete u polju pod nazivom "Tražim" upisati tačno ono što tražite (npr. auto gume, sobna vrata, okvir za slike, hrana za pse, itd.), zatim napišete kratak opis i kliknete na "Pošalji zahtev".

Naš program će tada po tim rečima pretraživati bazu poslovnih subjekata u našoj poslovnoj mreži (portalu) koji u svojoj ponudi imaju to što tražite, te na njihov mejl poslati Vaš zahtev, a Vaše je samo da pričekate najbolju ponudu koja Vam pristigne.

Poruke koje Vam dođu u Vaš mailbox (mail) su neobavezujuće - sami birate ponudu koja Vam najviše odgovara, i niste obavezni davati odgovore svim kompanijama koje su Vas kontaktirale (ali i možete, ukoliko to želite).

Naravno, mi kao servis ne možemo preuzeti odgovornost za ponude koje dobijete, niti možemo garantovati njihov broj, jer on zavisi o samoj aktivnosti i ažurnosti poslovnih subjekata unutar portala.

 

Ova usluga je potpuno besplatna i omogućena je svim posetiocima INFOZONET portala uz uslov da su se u prethodno registrovali na našem portalu.

Registracija na portalu je veoma jednostavna i obavlja se u nekoliko koraka, a cilj registracije je da zaštitimo korisnike od zlonamernih ponuda ili spam poruka.

INFOZONET portal neće zatrpavati Vaš email box raznim ponudama i obaveštenjima koji nisu vezani uz Vašu pretragu ili delatnost kojom se bavite. Vi se u svakom momentu možete klikom na jedno dugme trajno odjaviti sa naše mailing liste i više nećete dobijati poruke sa našeg portala ukoliko ih smatrate suvišnima.

 

U svakom slučaju, želimo Vam puno uspeha i povoljnih "pogodaka" u korišćenju ovog servisa.