INFOZONET TEHNIČKA PODRŠKA

 

U momentu kada se odlučujemo za izradu web sajta, često puta ne pridajemo dovoljnu pažnju na tehničku podršku koju dobijamo (ili ne dobijamo) od web programera i dizajnera.

Zbog zanemarivanja ovog vrlo važnog dela u procesu izrade web sajta, ljudi često dolaze u situacije da moraju po drugi, ili možda čak treći put, raditi web sajt ispočetka, jer više nemaju tzv. FTP pristup starom sajtu, programer koji je napravio sajt više ne radi, sajt nije napravljen od strane neke firme, nego je napravljena u "kućnoj radioni" i sl.,  i pri tom opet plaćaju troškove izrade novog web sajta.

Problemi najčešće nastaju kada Vam sajt izrađuje neko fizičko lice (freelancer), prijatelj, poznanik ili ste je "skinuli" sa interneta sa nekih "besplatnih" servisa za izradu web sajtova. Vrlo brzo može nastati situacija da Vam zatreba nekakva pomoć  ili savet, a koji niste u mogućnosti da dobijete jer je osoba koja Vam je izradila sajt, ili zauzeta drugim poslovima, ili je na godišnjem odmoru, ili se više time ne bavi, ili taj "besplatni" servis na internetu više ne postoji...

Upravo zbog takvih situacija, INFOZONET tehničku podršku gleda kao jedan od najvažnijih segmenata, kako na izradu sajta tako i na njegovom održavanju i ispravnom funkcionisanju.

Naša usluga tehničke podrške se deli na više elemenata :

 

VIDEO UPUTSTVA (VIDEO TUTORIJALI)

S obzirom da svojim klijentima izrađujemo dinamičke (aktivne) web sajtove sa ugrađenim CMS-om (programom sa kojim se jednostavno vrše sve izmene ili dodavanja sadržaja) , osigurali smo video uputstva, na kojima pokazujemo i objašnjavamo kako samostalno upravljati svojim stranicama i njihovim sadržajima.

Video uputstva predstavljaju snimljene primere, kroz koje detaljno objašnjavamo kako ubacivati, izmeniti, obrisati ili presložiti sadržaje na web sajtu (dodavanje novih podstranica, tekstova, slika, video materijala, kataloga, vesti, oglasa, ključnih reči za pretraživače, i svega ostalog što naš CMS nudi).

Video uputstva su podeljena na više konkretnih video klipova, gde svaki za sebe opisuje određenu radnju ili deo CMS-a, tako da možete pogledati samo ono uputstvo koje Vam je trenutno potrebno.

Sva video uputstva su urađena detaljno, tako da ako i niste dobar poznavaoc rada na računaru, već nakon nekoliko minuta bićete potpuno spremni za samostalno upravljanje svojim web sajtom.

Mi volimo da kažemo da sajtovima koje smo mi uradili može upravljati i malo dete...

Samostalno korišćenje CMS-a je vrlo važno za svakog korisnika, jer niko ne može bolje poznavati Vaše poslovanje od Vas samih, a samim tim niko ne može bolje od Vas samih da zna kako, i kojim redosledom rasporediti usluge, proizvode, fotografije, novosti i slično unutar Vašeg sajta.

 

Ukoliko ne želite, nemate vremena, ili samo jednostavno želite da Vam mi tokom godine održavamo sajt u kompletu, na način da nam šaljete materijale a mi ih obrađujemo i postavljamo na Vaš sajt, možete da izaberete PLUS (+) verziju paketa, što znači da mi za Vas vršimo dodavanje, brisanje ili izmenu sadržaja stranica ( podstranica, tekstova, foto i video materijala, kataloga, vesti...).

Kod održavanje web shop-a, uz gore navedeno, to predstavlja i  unos, održavanje, dodavanje, brisanje ili izmena sadržaja u web shop-u.

Napominjemo da je bez obzira na to, CMS celo vreme dostupan za korišćenje i Vama, ukoliko želite i sami (zajedno sa nama) odraditi  nešto  na svom sajtu.

 

ONLINE CHAT PODRŠKA - LIVE CHAT (za klijente sa PLUS paketom)

Klijentima koji su odabrali PLUS (+) verziju naših paketa, osigurali smo tehničku podršku u realnom vremenu kroz "LIVE CHAT" (Programa za dopisivanje u realnom vremenu).
Klikom na sliku "LIVE CHAT" automatski se pokreće software za online povezivanje sa našom tehničkom podrškom, gde će jedan od operatera  odgovoriti na sva Vaša pitanja.
Radno vreme online (LIVE CHAT) podrške je radnim danima od 08.00 do 16.00 časova.

 

E-MAIL PODRŠKA

Za sva pitanja, predloge ili pomoć, možete da nam se obratite i putem email-a na support@infozonet.rs, u bilo koje vreme, a odgovore ćete dobiti u najkraćem roku.

TELEFONSKA PODRŠKA

Možete nas kontaktirati i putem telefona 063/81-44-811 radnim danima u vremenu od 08.00 do 16.00 časova. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

 

INFOZONET

CENOVNIK INFOZONET PAKETA

Upoznajte se sa sadržajem paketa i cenom usluga koje imamo u ponudi. Bez obzira na izbor paketa u cenu smo uračunali godišnji zakup profesionalnog hostinga neograničenog po količini podataka koje želite postaviti na Vaš sajt.

 

KLIK ZA PREGLED CENOVNIKA »

KAKO ĆE IZGLEDATI MOJ WEB SAJT ?

Nudimo Vam veliki izbor već pripremljenih profesionalnih izgleda web sajta. Odaberite dizajn koji Vam najviše odgovara i iskusni dizajneri će ga prilagoditi Vašim željama i potrebama.

 

KLIK ZA PREGLE DIZAJNA »

Ponuda zvuči odlično, ali još nešto ne razumijem...

Nisam siguran da li mi je internet stranica potrebna. Da li postoje neki skriveni troškovi ? Imam već web sajt ali nisam zadovoljan.

Možda se odgovor na Vaša pitanja i probleme već nalazi ovde

 

PROČITAJ ODGOVORE NA NAJČEŠĆA PITANJA »