Dr. Vukoje - Specijalist za bolesti uva, nosa

Dr Novak Vukoje ,hrkanje i slip apneja-nova knjiga u prodaji

HRKANJE I SLIP APNEJA UZROCI I LEČENJE


Knjiga Dr Novaka Vukoje koja je izašla iz štampe u junu 2015 godine.

Knjiga je namenjena svim zainteresovanim osobama, stručnjacima i prosečnom čitaocu. Dr Novak Vukoje ovom knjigom želi da motiviše ljude da sami preveniraju bolesti „životnog stila“ – hrkanje i apneju.

Koliko je ova problematika interesantna za svet  “bučnih spavača i mirnih slušaoca“  kao i o brojnim uzrocima i savremenom načinu lečenja  „terora“  na bubnim opnama i noćnog gušenja, saznajte u ovom izdanju.

drvukoje i americki ambasador

DR VUKOJE U KULTURNOM CENTRU NOVOG SADA

 


17. aprila 2018. godine održao je predavanje na temu:

"Hrkanje i
uticaj na kvalitet života", pri čemu je imao priliku da upozna Američkog ambasadora Kyle Scotta  i tom prilikom mu pokloni svoju najnoviji knjigu .

 


TEROR NAD BUBNIM OPNAMA
San hrkača sa teškim prekidima disanja
OPERACIJE HRKANJA
Proces operativnog lečenja hrkanja
USPEŠNO OPERISAN PACIJENT
Iskustva pacijenta nakon operacije

kliknite na sliku da pogledate video

kliknite na sliku da pogledate video

kliknite na sliku da pogledate video


dr novak vukoje , specijalista ORL, Novi Sad R.Srbija

Prim.mr.sci med dr. Novak Vukoje, redovni član Evropske akademije naukaPrim dr Novak Vukoje iz Novog Sada je jedan od najeminentnijih stručnjaka u oblasti    otorinolaringologije, posebno iz medicine sna koja obuhvata lečenje bolesti životnog stila kao što    su bučno spavanje (hrkanje) i pauze u disanju (apneje).

Ovim problemom bavi se preko 25 godina, objavio je više knjiga i stručnih i naučnih radova iz ovog domena. Operisao je brojne pacijente i mnogima vratio tihu noć u spavaće sobe.

Akademik primarius Dr Novak Vukoje pripada plejadi najeminentnijih stručnjaka iz oblasti otorinologije i hirurgije glave i vrata. Magistar je medicinskih nauka, primarius i ugledni srpski specijalista iz domena otorinolaringologije kako u našoj zemlji tako i van nje. Član je brojnih medicinskih asocijacija, dobitnik brojnih priznanja i nagrada za postignute uspehe na polju stvaralaštva i inovacija u medicini.

Pored običnih ljudi, radnika, intelektualaca, poslanika, generala, ministara, stranih diplomata i nekoliko predsednika država su mu bilil klijenti. Nažalost, optimalno rešenje za neke pacijente nije nađeno.
Operacija ne mora biti najbolja opcija za svakog pacijenta, ali svakako predstavlja opciju koju zaslužuje svako ko hrkanju želi da kaže “Zbogom zauvek”.